De infosessie Kanaaltunnels staat nu Online

Op woensdag 28 juni organiseerden Lantis en Port of Antwerp-Bruges een informatiesessie in het Havenhuis over de Oosterweelwerken. De werken aan de Kanaaltunnels, een onderdeel van de Oosterweelverbinding, zullen namelijk een impact hebben op het scheepvaartverkeer dat van het Albertkanaal gebruik maakt.

Tijdens deze infosessie werd meer toelichting gegeven bij de planning van de Oosterweelwerken. Ook de werking van het VTS-systeem, dat op een gedeelte van de vaarweg van toepassing zal zijn om het verkeer tijdens de werken in goede banen te leiden, werd uitvoerig toegelicht.

Deze informatiesessie werd opgenomen en staat sinds vandaag op de website https://www.oosterweelverbinding.be/kanaaltunnels. Er wordt momenteel gewerkt aan een versie met Engelse ondertiteling die in de loop van de komende weken eveneens online zal staan (zelfde weblink). Op deze webpagina vindt u ook informatie over de werken in het Frans, Engels en Duits. De FAQ op de website zal de komende dagen worden aangevuld met vragen die tijdens de informatiesessie werden gesteld.

Verdere vragen
Mochten er zaken onduidelijk zijn, aarzel niet om een mailtje te sturen naar info@lantis.be. We helpen u graag verder.