Uitnodiging Algemene Vergadering 26 juni om 18u in Hotel Van der Valk aan de Gentsesteenweg 280 in Beveren

Op maandag 26 juni om 18u vindt de jaarlijkse Algemene Vergadering plaats van Netwerk de Vlaamse Waterweg.

Francis Wanten, voorzitter NDVW, zal het werkingsjaar 2022 toelichten, samen met een overzicht van de activiteiten in de eerste jaarhelft van 2023, nieuwe kandidaat bestuurders en geplande activiteiten.

Roel Haeseldonckx, CFO Elbe Financial Solutions zal ons vergasten met de visie van financiers op groene logistiek en binnenvaart en de uitdagingen van de toekomst. Op basis van enkele concrete cases vanuit onze buurlanden worden do’s en dont’s toegelicht en waarom Vlaanderen niet moet vergeten om haar plaats in dit financiële eco-systeem op te eisen.

Tot slot brengt Gino Debruyne vanuit zijn jarenlange ervaring als self made binnenvaart ondernemer een getuigenis over de rol van het netwerk en op welke manier een bijdrage kan geleverd worden om verladers en binnenvaart ondernemers met elkaar in verbinding te stellen. 

Gastsprekers 

Roel Haeseldonckx - CFO Elbe Financial Solutions
De toekomst van de binnenvaart en de rol van financiers in dit ecosysteem. Do”s en dont’s op basis van elke concrete cases.

Gino De Bruyne, CEO GSK Brokers
Hoe verladers en binnenvaart ondernemers met elkaar in verbinding brengen voor groenere transport & logistiek

Francis Wanten, Voorzitter NDVW
Overzicht activiteiten en jaarverslag 2022, kwijting en benoeming kandidaat bestuurders, budget 2023 en geplande activiteiten

Praktische info

  • Datum:  Maandag 26 juni 2023
  • Locatie:  Hotel Van der Valk
  • Adres:  Gentsesteenweg 280 in Beveren- Waas
  • Ontvangst: vanaf 17u30
  • Einde voorzien: 21u00

In samenwerking met GSK Brokers