Aanstelling nieuwe bestuurders bij Netwerk De Vlaamse Waterweg

Netwerk De Vlaamse Waterweg nv stelt graag haar nieuwe bestuurders voor. Op de Algemene Vergadering van de vzw die doorging in april werd de voordracht van de nieuwe bestuurders goedgekeurd. Tijd dus voor een kennismaking.

Paul Denayer

Paul is eigenaar van Etn De Nayer gevestigd aan de Suikerkaai 38 te Halle. Het  familiebedrijf werd opgericht in 1957 ,  handelt in bouwmaterialen en is uitbater van een  bouwmarkt en werfwinkel in Pepingen. In de Raad van Bestuur zal hij de verantwoordelijkheid opnemen voor de ledenwerving en -opvolging. Paul wordt ook lid van het Nominatiecomité van de vereniging. Hij is steeds te bereiken op mailadres paul.denayer@denayer-etn.be.

Jan D’Haeyer

Jan D’Haeyer is CEO van SHIPIT Multimodal Logistics, Beatrijslaan 29 te Antwerpen. SHIPIT is eigenaar van multimodale terminals in Brussel en  Wielsbeke en beschikt over een vloot van eigen binnenschepen. Jan zal in de Raad van Bestuur samen met Emmanuel Maes het communicatie- en marketingverhaal  ondersteunen en de communicatie vanuit de deelbekkens coördineren. Zijn mailadres is jan.dhaeyer@shipit.be.

Ronny Joos

Ronny Joos is de CEO van Gheys Transport en Logistiek, gevestigd aan de Voortstraat 19 te Mol. Het bedrijf is gespecialiseerd in nationale en internationale logistieke dienstverlening over de weg en het water. Ronny wordt de nieuwe voorzitter van het deelbekken Kempense Kanalen. Je kan hem mailen op ronny.joos@gheys.com.

Paul Denayer, Jan D’Haeyer en Ronny Joos vervangen de uittredende bestuurders Ivo Pallemans, Richard Clijsters en David  Huybrechts, aan wie de vereniging veel dank verschuldigd is voor hun grote inzet bij de fusie van de twee voormalige netwerken W&Z en DS en de uitbouw van een sterk, professioneel Netwerk De Vlaamse Waterweg vzw.